appearance use your smile to change this world , but dont let this world change your smile آخرین مطالب
نويسندگان لینک های مفید چت باکس جمعه شب و بامداد شنبه، نبودن ماه در آسمان شرایط مناسبی را برای یک نمایش آسمانی ویژه فراهم کرده است: نمایشی که اوج بارش شهابی اسدی آن را رقم میزند. محمود حاجزمان: در آسمانی صاف و تاریک ممکن است در هر ساعت چند شهاب مشاهده کنید که در نقاط مختلف آسمان ظاهر و به سرعت محو میشوند. اما در شبهای خاصی از سال، تعداد شهابها به یکباره زیاد میشود که به این پدیده «بارش شهابی یا شهابباران (Meteor Shower)» گفته میشود. بارشهای شهابی در اثر ورود تودهای از ذرات به جو زمین به وجود میآیند. این ذرات با سرعتهای زیاد (چند ده کیلومتر بر ثانیه) و تقریبا موازی یکدیگر وارد جو میشوند؛ در نتیجه از دید ناظر زمینی به نظر میآید که همه شهابها از یک نقطه آسمان خارج میشوند که به این نقطه کانون بارش گفته میشود.
ادامه مطلب ... شرینی واسانم در این تصویر زیبا از دریاچه مونو در کالیفرنیا، نمایی از کهکشان راهشیری و صور فلکی بهاری را به تصویر کشیده که شاخصترین اجرام آن، کهکشان آندرومدا در فاصله 2.5 میلیون سال نوری از زمین است.کهکشان آندرومدا در این تصویر به شکل لکهای عدسی شکل در گوشه بالا-چپ تصویر دیده میشود. 7 / 5 / 1391برچسب:نجوم - عکاسی - منظومه شمسی - نجوم آماتوری , :: 12:10 :: نويسنده : atiye hashemi
شامگاه امروز (شنبه 7 مرداد) و بامداد فردا، شهابباران دلتا-دلوی به اوج فعالیت خود میرسد و شما میتوانید در ایدهآلترین شرایط تا 15 شهاب زیبا را در آسمان مشاهده کنید. منشأ این شهابباران، دنبالهدار 96 ماچولز است. هرچند این شهابباران در مقایسه با سه شهابباران اصلی سال (برساووشی در مرداد، جوزایی در آذر و ربعی در دی) شدت کمتری دارد، اما برخی کارشناسان حدس میزنند دنبالهدار مولد این شهابباران یعنی 96 ماچولز از منظومه ستارهای دیگری وارد منظومه شمسی شده باشد و به همین دلیل، رصد این شهابباران اهمیتی دوچندان دارد.
صفحه قبل 1 صفحه بعد
پيوندها
لینک های مفید |
||
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است |طراحی : پیچک
|