appearance
use your smile to change this world , but dont let this world change your smile
درباره وبلاگ


شب در چشمان من است، به سياهی چشمانم نگاه کن... روز در چشمان من است، به سفيدی چشمانم نگاه کن... شب و روز در چشمان من است، به چشمانم نگاه کن... پلک اگر فرو بندم جهانی در ظلمات فرو خواهد رفت...
چت باکس
8 / 5 / 1391برچسب:نجوم - مریخ , :: 14:3 ::  نويسنده : atiye hashemi

سیارات خارجی منظومه شمسی حرکت جالبی به نام حرکت رجوعی یا برگشتی در آسمان انجام می‌دهند که به نظر می‌رسد سیاره ناگهان متوقف شده، برمی‌گردد، باز توقف می‌کند و دوباره به مسیر اصلی خود بازمی‌گردد.

این حرکت فقط در اجرام خارجی منظومه شمسی (سیارات مریخ، مشتری، زحل، اورانوس و نپتون و دیگر اجرامی که خارج از مدار زمین قرار دارند) دیده می‌شود و دلیل آن، سرعت نسبی در حرکت دورانی است. دو خودرو را در پیستی مدور تصور کنید که خودروی داخلی با سرعت بیشتری حرکت می‌کند. در آغاز، راننده خودروی داخلی می‌بیند که خودروی مجاور از او عقب می‌افتد، اما پس از مدتی می‌بیند که خودروی مجاور گویی برعکس حرکت می‌کند و پس از چند لحظه دوباره آن را در مسیر قبلی می بیند و دوباره از آن سبقت می‌گیرد. این همان اتفاقی است که برای زمین و دیگر سیارات خارجی اتفاق می‌افتد.
در میان سیارات خارجی، سیاره مریخ طولانی‌ترین و زیباترین حرکت برگشتی را نشان می‌دهد. در طول تاریخ، منجمان زیادی تلاش داشتند این حرکت را توضیح دهند. تلاش‌های بطلمیوس برای استفاده از فلک‌های تدویر متعدد که نخستین استفاده عملی از تقریب در تاریخ ریاضیات است، نتوانست این حرکت را دقیق توضیح دهد، اما کوپرنیک و بعد از او کپلر و نیوتن با استفاده از مدل خورشیدمرکزی، قوانین کپلر و قوانین جاذبه عمومی توانستند این حرکت را به دقت توضیح دهند.
این تصویر را تانک تزل، منجم آماتور اهل ترکیه طی 40 تصویربرداری از اکتبر 2011/مهر 1390 تا جولای 2012/تیر 1391 تهیه کرده است. اختلاف درخشش مریخ در این تصاویر به این دلیل است که در میانه حرکت برگشتی (نقطه میانی حلقه)، مریخ به حالت مقابله رسیده بود و در نزدیک‌ترین فاصله با زمین قرار داشت؛ به همین دلیل هم در چند هفته حول و حوش مقابله به پرنورترین وضعیت دیده می‌شد.

جان چنی، عکاس این عکس می‌گوید: «سال 2007/1386 در بوتسوانا در حال گشت‌وگذار بودیم که به بقایای یک فیل برخوردیم… کفتارها و کرکس‌ها آن را احاطه کرده و ضیافتی برپا کرده بودند ... اما به‌ناگاه صدای یک فیل به گوش رسید و لحظاتی بعد، فیل دیگری را دیدیم که به سرعت به این منطقه نزدیک می‌شد. فیل همه کرکس‌ها و کفتارها را دور کرد، به آرامی برگشت و خرطومش را دور عاج فیل مرده حلقه کرد...فیل ماده چند ساعتی به همین وضعیت ایستاد»
فیل‌ها موجودات دوست‌داشتی هستند. آن‌ها حافظه بسیار قوی دارند و علاوه بر مهارت‌هایی مانند موسیقی، رفتارهایی حاکی از اندوه، هم‌دلی و دلسوزی نشان می‌دهند.

شامگاه امروز (شنبه 7 مرداد) و بامداد فردا، شهاب‌باران دلتا-دلوی به اوج فعالیت خود می‌رسد و شما می‌توانید در ایده‌آل‌ترین شرایط تا 15 شهاب زیبا را در آسمان مشاهده کنید. منشأ این شهاب‌باران، دنباله‌دار 96 ماچولز است.

هرچند این شهاب‌باران در مقایسه با سه شهاب‌باران اصلی سال (برساووشی در مرداد، جوزایی در آذر و ربعی در دی) شدت کمتری دارد، اما برخی کارشناسان حدس می‌زنند دنباله‌دار مولد این شهاب‌باران یعنی 96 ماچولز از منظومه ستاره‌ای دیگری وارد منظومه شمسی شده باشد و به همین دلیل، رصد این شهاب‌باران اهمیتی دوچندان دارد.
کانون این شهاب‌باران در صورت فلکی دلو و نزدیک به ستاره دلتا-دلو واقع شده و به همین دلیل، آن را بارش شهابی دلتا-دلوی می‌نامند. بهترین زمان برای تماشای این شهاب‌باران، ساعت‌های اولیه بامداد است، وقتی که ماه در افق غربی غروب می‎کند و صورت‌فلکی دلو در بالاترین ارتفاع خود در آسمان جنوبی می‎درخشد. شهاب‎های این شهاب‎باران از صورت فلکی دلو و به طور تصادفی به بیرون خارج می‎شوند، بنابراین بهترین حالت برای تماشای این شهاب‎ها این است که به جایی تاریک با آسمان باز و بدون آلودگی نوری بروید، زیراندازی پهن کنید و طاق‎باز رو به سقف آسمان دراز بکشید. در این حالت بیشترین مساحت از آسمان را می‎توانید مشاهده کنید.
تصویر زیر را دیوید هافمن در 24 جولای / 3 مرداد از اشلند اورگان گرفته است.

رییس شبکه خانه‌های صنعت و معدن ایران :پول زیاد در دست مردم باعث گرانی‌های اخیر شده است.

 

طرح از نعیم تدین

با سلام به همه ی شما که اینو دیدین؛ اینا درسته ربطی به مطالب وب نداره، اما گفتم بخونید یه کم مغزتون باز شه، وسط این همه نکات مبهم.

بیایین با هم بخندیم؛ هه هه هه هه هه هه هه هه ..........

رانندگی در کشور های مختلف
شیکاگو: یک دست روی فرمان، یک دست بیرون پنجره
نیویورک: یک دست روی فرمان، یک دست روی بوق
بوستون: یک دست روی فرمان، روزنامه در دست دیگر، پا محکم بر روی پدال گاز

اوهیو: هر دو دست بر روی فرمان، هر دو پا روی پدال ترمز، قرار گرفتن در
تیر رس تروریست ها
کالیفورنیا: هر دو دست روی هوا، قیافه گرفتن، هر دو پا روی پدال گاز،
صورت چرخیده و مشغول صحبت با کسی که روی صندلی عقب نشسته

به ایران خوش آمدید: یک دست روی بوق، با دست دیگر مشغول دست دادن، یک گوش
به موبایل، گوش دیگر مشغول شنیدن موزیک با صدای بلند، پا بر روی پدال
گاز، چشمها به خانمهای کنار خیابان دوخته شده، صحبت با شخص دیگری که در
ماشین بغل او در حرکت است.

حتما ادامه مطلب رو بخونید...



ادامه مطلب ...

مجله نشنال ژئوگرافیک اولین دوره مسابقات عکس پرندگان را با همکاری دایرة‌المعارف پرندگان جهان برگزار کرد. تصاویر بیش از 3000 گونه پرنده از سراسر جهان در این رقابت شرکت داشت که برندگان آن را در این گزارش تصویری می‌بینید.

جایزه اول، «تنگه حیات» از کریستوبال سرانو: یک غاز دریایی به گویی از ماهیان در باجا (کالیفرنیای مکزیک) حمله می‌کند. این عکس برنده جایزه اول اولین دوره مسابقه جهانی عکاسی پرندگان مجله نشنال ژئوگرافیک شده و به گفته جوزف دل‌هایو از داوران این مسابقه و سخنگوی هیات داوران: «یکی از شگفت انگیزترین عکس‌ها در زمینه یکی کردن هنر و اطلاعات است. این عجیب است که در یک مسابقه عکاسی پرندگان، عکس برنده تصویری است که در آن، خود پرنده تنها 2 یا شاید 3 درصد عکس را به خود اختصاص داده است، ولی ... این عکس همان قدر هنری است که هر عکسی می‌تواند باشد». دل‌هایو همچنین یکی از ویراستاران مجموعه چند جلدی دایرة المعارف پرندگان جهان است که حامی مالی این مسابقه است. عکاسان سرتاسر جهان عکس‌های 3000 گونه پرنده را برای مسابقه ثبت نام کردند، که به پررنگ‌تر کردن تنوع مخلوقات زمین کمک می‌کند.



ادامه مطلب ...
4 / 5 / 1391برچسب:, :: 10:30 ::  نويسنده : atiye hashemi

با توجه به اینکه لامپ‌های کم‌مصرف نسبتا جدیدند، اثرات طولانی‌مدت آنها کاملا مشخص نیست. نتیجه یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این لامپ‌ها ممکن است با آزاد کردن تابش فرابنفش باعث صدمه دیدن پوست شوند.

محمود حاج‌زمان: همه ما می‌دانیم که لامپ‌های فلورسنت فشرده (CFL) که در کشور ما به لامپ‌های کم‌مصرف شهرت دارند، از نظر بهره‌وری بسیار موثرند: آنها نور یکسانی همانند لامپ‌های رشته‌ای ملتهب تولید می‌کنند، اما تنها یک چهارم آنها انرژی مصرف می‌کنند. با این وجود، این لامپ‌ها هنوز یک وسیله نسبتا جدید هستند و مطالعات طولانی‌مدت اندکی بر روی آنها انجام شده است. در تازه‌ترین مورد، گزارشی جدیدی که توسط محققان مرکز Stony Brook انجام شده است، بیانگر این است که لامپ‌های کم‌مصرف ممکن است با آزاد کردن تابش فرابنفش باعث صدمه دیدن پوست شوند.
به گزارش پاپ‌ساینس، گروه تحقیقاتی نمونه لامپ‌هایی را از دو محله مختلف نیویورک جمع‌آوری کردند، و میزان تابش فرابنفش و قدرت پوشش فسفری آنها را اندازه‌گیری کردند. آنها ترک‌هایی را در لامپ‌ها یافتند که برای آزادسازی پرتوهای فرابنفش در هر لامپ کفایت می‌کرد. به گفته میریام رافایلوویچ، سرپرست گروه تحقیقاتی، آنها بافت‌های سالم و مصنوعی پوست را در آزمایشگاهی در معرض این پرتوها قرار دادند و «استحکام آن در مقابل صدمه ناشی از تابش فرابنفش لامپ» را ثبت کردند.
نتایج این تحقیق به این معنا نیست که ما باید فورا از شر این لامپ‌های صرفه‌جو در مصرف انرژی خلاص شویم؛ اما محققان پیشنهاد می‌کنند که این لامپ‌ها را در فاصله نزدیک استفاده نکنید و یک پوشش شیشه‌ای اضافی را در اطراف آنها استفاده نمایید.

3 / 5 / 1391برچسب:, :: 8:30 ::  نويسنده : atiye hashemi

آنطور که جناب شلغم(!) در این شعر از اوضاع مملکت در 20 سال قبل گفته گویا نباید خیلی هم از اختلاس 3هزار میلیاردی در دهه 90 تعجب کنیم!

رنده
دنده
هزار پرونده
هرآنچه پنداری،
مثال خوردن آب،
رود پی کارش
ببین چگونه شتر را خورند با بارش
***



ادامه مطلب ...
2 / 5 / 1391برچسب:, :: 8:30 ::  نويسنده : atiye hashemi

طوفان خورشیدی هفته گذشته نمایش زیبایی از شفق‌های قطبی را بخصوص در قطب جنوب زمین به راه انداخت؛ طوری‌که جو آکابا، از سرنشینان ایستگاه فضایی بین‌المللی که این تصور را گرفته، آن را بی‌نظیر توصیف کرد.

آکابا این تصویر را یک‌شنبه هفته گذشته 15 جولای/25 تیرماه گرفته و به تازگی در سایت ناسا آپلود کرده است. او در توصیف این پدیده می‌گوید: «واقع بی‌نظیر بود. چند ساعتی در حال راه‌پیمایی فضایی بودم و در زمان استراحت که به داخل ایستگاه برگشتم، متوجه شدم در پرواز شبانگاهی ایستگاه از نیم‌کره جنوبی زمین عبور می‌کنیم. چند دقیقه‌ای کار خودم را به تعویق انداختم، تمام چراغ‌های بخش3 را خاموش کردم و در عرض چند دقیقه، چشم‌اندازی چنان زیبا در برابر چشمانم پدیدار شد که نمی‌شد آن را باور کرد.... چند دقیقه‌ای به تنهایی از این منظره لذت بردم، بعد دیگر سرنشینان ایستگاه فضایی را خبر کردم که بیایند و ببینند... چند عکس هم گرفتم که بازوی روباتیک کانادا2 هم در آن‌ها مشخص است، اما دوباره در سکوت و تاریکی این سازه پیشرفته نشستم و با حیرت به تماشای آن‌چه بیرون از پنجره اتفاق می‌افتاد، نگاه کردم... سیاره و منظومه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم واقعا شگفت‌انگیز است...»

1 / 5 / 1391برچسب:, :: 8:30 ::  نويسنده : atiye hashemi

با توجه به مشکلاتی که در حال حاضر در کشور وجود ندارد(!) اصولا همه مشکلات نداشته با گشت ارشاد حل می​شود؛ اگر باور ندارید خودتان بخوانید تا باور کنید.

می‌ره انواع غصه از دل‌ها
می‌رسه آب و نان به منزل‌ها
مزه‌ی زندگی عسل می‌شه
الغرض معضلات و مشکل‌ها
هرچی می‌خواد باشه حل می‌شه
گشت ارشاد باشه حل می‌شه



ادامه مطلب ...
صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 8 صفحه بعد


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 188
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 191
بازدید ماه : 322
بازدید کل : 64159
تعداد مطالب : 80
تعداد نظرات : 38
تعداد آنلاین : 1




<-PollName->

<-PollItems->

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 188
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 191
بازدید ماه : 322
بازدید کل : 64159
تعداد مطالب : 80
تعداد نظرات : 38
تعداد آنلاین : 1

 
 
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است |طراحی : پیچک