appearance
use your smile to change this world , but dont let this world change your smile
درباره وبلاگ


شب در چشمان من است، به سياهی چشمانم نگاه کن... روز در چشمان من است، به سفيدی چشمانم نگاه کن... شب و روز در چشمان من است، به چشمانم نگاه کن... پلک اگر فرو بندم جهانی در ظلمات فرو خواهد رفت...
چت باکس
16 / 7 / 1391برچسب:دنیای فیزیک, :: 10:0 ::  نويسنده : فیزیکدان یونی

  تأکید دوباره بر امکان سفر به آینده؛ سفر به گذشته و تضادهای پیچیده

 درحالی که ایده سفر در زمان به عنوان یکی از موضوعات فیلمهای علمی تخیلی به تصویر کشیده می شود یک دانشمند موسسه فناوری ماساچوست با تصدیق اینکه سفر در زمان با قوانین فیزیک سازگار است، گفت: تردیدی در این مسئله نیست که می‌توان به آینده سفر کرد.

به گزارش علم پرس به نقل از مهر، ادوارد فرهی مدیر مرکز فیزیک نظری موسسه فناوی ماساچوست اظهار داشت: سفر در زمان با قوانین فیزیک برای تغییر سرعت حرکت ساعت سازگار است،تردیدی نیست که می توان به آینده سفر کرد



ادامه مطلب ...
19 / 6 / 1391برچسب:دنیای فیزیک, :: 10:0 ::  نويسنده : فیزیکدان یونی

اندازه گیری شکل یک فوتون

 

پژوهشگران «شکل» پیچیده فوتون های منفرد را اندازه می گیرند که می تواند به راه های جدیدی از کدگذاری اطلاعات منجر شود. کدگذاری اطلاعات در فوتون های منفرد یکی از روش ها برای اطلاعات کاملا سری و محاسبات قدرتمند است، اما بازیابی کاملا اطلاعات اندکی مشکل است. پژوهشگران راهی را برای دقیق کردن اندازه گیری مجموعه ای از فوتون های منفرد ایجاد کرده اند؛ این فوتون ها در حالت های یکسان اما دلخواه قرار دارند. این روش امکان استفاده در انتقال داده توسط حالت های داخلی پیچیده نور دارد.

پالسی از نور تقریبا می تواند هر شکلی در فضا و زمان داشته باشد و این شکل با دامنه ها و فازهای مولفه های بسامدی آن تعیین می شود. شگفت آن که تک فوتون ها را نیز می تواند در طیفی از شکل های پیچیده تولید کرد. تفاوت آن است که دامنه یک فوتون ها تنها متناظر با مقدار معینی از شدت میدان الکتریکی نیست و در عوض، به احتمال تشخیص فوتون در هر مکان و زمان باز می گردد.

 

 



ادامه مطلب ...
12 / 6 / 1391برچسب:دنیای فیزیک, :: 10:0 ::  نويسنده : فیزیکدان یونی

از شما عزیزان تقاضا می کنم به ادامه ی منتخب دنیای فیزیک توجه کنید...

 

                                6.سياهچاله ها سياه نيستند

به طور حتم سياهچاله ها بسيار تاريكند اما سياه نيستند، زيرا اين پديده ها درخشان بوده و به آرامي نور خود را در تمامي طيف هاي نوري از جمله نور مرئي به اطراف منتشر مي كنند. اين تشعشعات كه «تشعشعات هاوكينگ» نام دارد نور خود و جرم سياهچاله ها را به تدريج كاهش داده و با از دست دادن منبع جرم سياهچاله ها تبخير مي شوند. به گزارش مهر به نقل از منابع علمي جهان، سياهچاله هاي كوچك در مقايسه با جرم شان و نسبت به سياهچاله هاي بزرگ تر با سرعتي بالاتر از خود نور منتشر مي كنند و بر همين اساس در صورتي كه برخورددهنده بزرگ هادرون براساس برخي نظريه ها از خود ميكروسياهچاله هايي توليد كند، آنها به سرعت تبخير خواهند شد و دانشمندان پس از آن قادر خواهند بود بقاياي تابش هاي آنها را مشاهده كنند.



ادامه مطلب ...

اگر عادت دارید صدای ضبط خودرو یا سیستم صوتی خانه را تا آن‌جا که ممکن است، بلند کنید و به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید، روش بهتری برای استفاده از امواج صوتی پرقدرت بلندگوهایتان وجود دارد: اطفای حریق!

دارپا (آژانس پیشرفته تحقیقاتی وزارت دفاع ایالات متحده) فیلم جدیدی منتشر کرده که در آن با استفاده از دو بلندگوی پرقدرت، شعله آتش را در میدانی صوتی به دام انداخته و سوخت مشتعل را خاموش می‌کند.
این کار با استفاده از امواج صوتی با فرکانس معین و در دو مرحله انجام می‌شود. موج صوتی با افزایش سرعت هوا، لایه‌ای از هوا را که احتراق در آن‌جا اتفاق می‌افتد نازک می‌کند (اصل برنولی) و این‌چنین راحت‌تر می‌توان شعله را مختل کرد. اما این کار هم‌چنین باعث اغتشاش در سطح سوخت می شود که با افزایش تبخیر، به گسترش شعله و خنک‌تر شدن دمای کلی شعله منجر می‌شود.
آتش‌نشانان معمولا برای مقابله با آتش از واکنش‌های شیمیایی مختل‌کننده احتراق استفاده می‌کنند و سعی می‌کنند یکی از اجزای مثلث آتش یعنی سوخت، هوا و حرارت را حذف کنند؛ اما دارپا چندوقتی است که به استفاده از اصول فیزیکی در اطفای حریق علاقمند شده تا بتواند روش‌های جایگزینی برای اطفای حریق در شرایط نظامی تدوین کند.

لینک فیلم اطفای حریق :http://bcove.me/96vtefcl

 

یکی از شگردهای عکاسی ورزشی، ثبت کامل حرکت‌های نمایشی در یک عکس است. مانند این عکس از جان جکسون که از پرش هلی‌ستانتن کوتن در آلاسکا گرفته و مراحل پرش تا فرود را به خوبی ثبت کرده است.

انجام این کار با دوربین‌های مکانیکی کار بسیار سختی است، اما با دوربین‌های دیجیتال می‌توان به راحتی چندین و چند تصویر را در بازه‌های زمانی بسیار کوتاه ثبت کرد و به کمک فناوری دیجیتال، آنها را در یک تصویر ترکیب کرد؛ مانند همین تصویر که پرش یک قهرمان اسنوبرد را نشان می‌دهد. با استفاده از قوانین مکانیک نیوتنی می‌توان نشان داد که اسنوبردسوار روی مسیری سهمی‌شکل حرکت می‌کند. چنین حرکتی را حرکت پرتابه‌ای یا بالستیک می‌گویند و نام موشک‌های بالستیک نیز به حرکت پرتابه‌ای آنها اشاره دارد.

عکس زیر از پرش تراویس پاستارانا در رقابت‌های نمایشی ردبول در فوریه 2011 / بهمن 1389 نمونه‌ی دیگری از این تصاویر است.

صفحه قبل 1 صفحه بعد


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 203
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 206
بازدید ماه : 337
بازدید کل : 64174
تعداد مطالب : 80
تعداد نظرات : 38
تعداد آنلاین : 1




<-PollName->

<-PollItems->

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 203
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 206
بازدید ماه : 337
بازدید کل : 64174
تعداد مطالب : 80
تعداد نظرات : 38
تعداد آنلاین : 1

 
 
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است |طراحی : پیچک